Tell me 'bout hard work

Vilken deg-dag. Tisdagar är mina tvkvällar, då kommer alla bra program och serier. Gossip Girl, How I Met Your Mother och House. Slog av en ren slump på ett Seinfeld-avsnitt innan också vilket bara gjorde mig gladare!
Nu ser jag på idol, fem tjejer är det som tävlar idag och jag gillar verkligen den där mörkhåriga tjejen, Sabina? Sjukt bra är hon i alla fall. Jag blev chockad när jag hörde henne för jag brukar inte tycka om sångerskor, brukar tycka mycket bättre om manliga sångare. Tycker de har en större variation på röst och egenskaper. Så jag blev positivt överraskad när jag hörde henne. Kommer inte på någon jag faktiskt tycker om förutom henne.

Anyhoo, kände att det blev ett väldigt intressant och viktigt inlägg nu så jag lägger av. Laters!

She don't care

Tar en paus ifrån allt pluggande så att jag inte blir helt sinnessjukt galen, kom då över en video som jag inte sett på länge och som jag ännu en gång fick en älskvärd hatkärlek till. Det är en video där man får se The Beatles sitta och lira Ticket to Ride. John, Paul och George sitter på stolar, plinkar och sjunger, ler lite emellanåt medan Ringo står vid trummorna och ser både fascinerad ut av trummorna samtidigt som han ser lagom uttråkad ut. När de andra inte ler mot varandra ser även de lite uttråkade ut. Det är verkligen helt chill och de sitter och spelar igenom "ännu en låt" liksom.
Bara det att det inte är vilken låt som helst med vilket band som helst, det är Beatles! De som skapade en sådan otrolig hysteri, den enda som skapat någorlunda lik hysteri efter dem är Michael Jackson. Och innan Beatles var det Elvis. Ett band av de tre största i hela historien, och de sitter på några små trästolar, tar det lugnt och plinkar lite på gitarren. Förstår ni hur jag känner här? Jag tycker det är väldigt roligt och skrattretande på samma gång. Det känns nästan som ett litet hån mot folket. Men som sagt, hatkärlek i all dess ära!


Här har ni klippet;

You look wonderful

Igår sa jag till mig själv att direkt efter att övningarna i skolan slutat ska jag hem och råplugga så att jag sedan kan kolla på Hollywood Fruar och Desperate Housewives ikväll, tror ni det har gått enligt planerna? Inte riktigt. Efter att skolan tog slut tog jag, T & E bussen till centrum, åt en 80kronors köttbullemacka, gick i skivaffären, bokhandeln och biblioteket. De skulle leta efter fjärde boken i twilight-serien och jag som mobbat, suckat och trött-stönat åt att de är så besatta av Twilight sitter här just nu med första boken bredvid datorn. Jag är lite besviken på mig själv för att jag har denna i mitt hus. Men vad ska man göra? Har bara hört massa positiva åsikter om den och det gör mig otroligt nyfiken.

Nej, nu är klockan för mycket. Nu har jag bara 6 timmar på mig att lära mig 8 sidor anteckningar där 95% är olika begrepp för nätverk och internet.

There he was, this young boy

Sitter just nu och pillar med min otroligt fina hemsida. Jag kodar lite, svettas lite, gråter lite, kodar lite, gråter lite till... Så där håller jag på just nu. Den där jävla hemsidan. Jag har gett mig fan på att jag ska klara den, dels måste jag för att bli godkänd, men dels så är det också så jobbigt att jag vill bara slå sönder datorn. Passande nog lyssnar jag just på Killing Me Softly också. Men det är mest för att det är en enormt bra plugglåt.
Hela Motown-albumet jag har är väldigt bra pluggmusik, älskar låtarna, känslan, musiken.

Nej, om man skulle ta sig i kragen och go back to work. Och bli klar för en gångs skull.

My mind goes on a trip

Jaha, denna dagen blev inte riktigt så effektiv som jag hade hoppats på. Men det var värt det för gårkvällen var så otroligt rolig... tror jag. I alla fall de flashar jag kommer ihåg var väldigt roliga! De 800 bilder som togs under kvällen var också väldigt snygga och smickrande. Det var sinnessjukt många bilder och det var minst sagt skrattretande när vi tittade igenom dem.
Jag kom väl hem vid klockan 2 eller något, och jag däckade som en sten i min säng. Minns inte när vi gick upp, minns inte när jag la mig. Allt jag vet är att jag var så sjukt trött. När jag vaknade i morse mådde jag bra, men när jag kom ner hade jag T på soffan, stekpannan på golvet och kläder slängda över tvn... Det var i alla fall gött att man inte behövde byta om när man la sig eftersom det var pyjamasparty vi hade.
Och när jag säger i morse menar jag kl 14 i eftermiddags. Efter att vi väl drog oss upp har vi inte gjort annat än att äta tror jag. Åt en stor frukost, kollade på bilderna, åkte och åt thaimatsbuffé dvs förrätt, varmrätt och efterrätt, sen gick vi på bio och där blev det lite godis till filmen. Så nu ska det bli skönt att lossa bältet och lägga sig i sängen. Igen. Är fortfarande helt slut.

Därför måste vi repa oss ordentligt nu för imorgon är det ännu en fest, men har lovat mig själv att ta det lugnare för är ganska opepp för tillfället. Men sen så vet man ju hur det är när man lovar sig själv saker, brukar gå rent åt helvete med de löftena. Men men, let's see!

Så länge blir det dagens goding; Keri Hilson ft. Kanye West and Ne-Yo - Knock You Down

The world slows down...

...but my heart beats fast right now.

Jag har dille på denna låten, kan inte sluta lyssna. Kan inte sluta digga. Kan inte stänga av repeat.

Såg precis att man inte får studiebidraget förrän på fredag, whatafuck? Ska man gå en hel vecka innan man får pengar. Jag har alltid pengaångest trots att jag inte ens är pank.

Jag hade tänkt skriva någonting här men jag minns inte vad det var. Så ni får låten istället, den jag inte kan sluta lyssna på.

Pussycat Dolls - I Hate This Part

Are you lonesome?

Idag firar jag en hel månad i Borlänge. Har det redan gått en månad? Har det Bara gått en månad?? Det känns som om jag bott här i ett år, samtidigt som tiden gått så otroligt fort. Så mycket har hänt, men jag klagar inte för allting har varit bra. Hittar inte en enda dålig detalj med mitt liv just nu. Jag ler, tar för mig och är glad.

Nej, jag vet inte ens vad jag ska skriva för just nu känns allt bara bra!

I will begin again

Min konsert-abstiens har inte lagts på is för en sekund, däremot växer den som ogräs. Jag känner hur det rycker i benen och mina jag vill skrika sönder mina stämband. Jag måste på någon sorts spelning och det är snart!
Jag har i alla fall kommit på att jag inte kan gå på Joshua Radin den 14:e oktober eftersom det tydligen kommit upp en väldig massa föreläsningar och seminarium just den veckan jag hade tänkt åka hem. Och självklart finns det inga bra spelningar i Stockholm denna hösten utan allt bra går på västkusten. Varför flyttade jag ifrån västkusten?

Sitter och drömmer mig tillbaka till U2 konserten som var i augusti. Den var ju så otroligt bra att fantastisk bara är förnamnet. Jag vill höra Edge lira gitarren och Bono brumma med rösten, men allt jag kan göra just nu är att titta på mina egna klipp från konserten och återuppleva känslan.

U2 - New Years Day

My dad in a nutshell

Ringde precis till min käre far och hade ännu ett sånt typiskt samtal som bara vi har.
Han svarar; heeej, hur är det? Är det några problem?
Jag; nej, allt är lugnt. Tänkte bara se om du har en Hong Kong-resa inplanerad snart?
Han; Nej, inte just Hong Kong, men Japan, Taiwan, Peking... Och Korea! Men du, jag är i Tyskland just nu och ska precis ut och äta. Kan jag ringa imorgon?

Härligt blir det för mig i alla fall, för mitt téförråd börjar ta slut så nu förväntar jag mig massa goda kinesiska téer och färsk frukt från Taiwan!

These photographs keep me alive

Herregud, det är lördag men doften i luften säger söndag. Det är bakisdag förutom att jag inte är det minsta bakis, vilket är udda med tanke på att jag körde på Aussie igår. Men jag klagar inte, jag är nöjd!
Dock kommer jag på små milt pinsamma stunder från gårkvällen hela tiden. Ett exempel är min klänning, jävla gina tricot! Deras kläder får en alltid i pinsamma situationer. Jag hade en klänning med knappar framtill och självklart går de upp med jämna mellanrum - utan att jag märker det. Men trots att det var jävligt illa så var det inte lika illa som när E dansade med tubklänningen på magen. Hahaha, de tiderna...

Blir supernostalgisk nu och vill bara hem till Gislaved, för denna helgen är det tydligen årets fest, festen med stort F. Och jag missar den. Så dåligt. Vill bara korka upp vinaren och snacka om Öresundsbron, Monsunregn i Skåne, heja på när folk spyr, spela spanskt ölspel och dansa sönder mig själv med världens bästa tjejer.
Sitter dessutom och lyssnar på Joshua Radin vilket inte hjälper min nostalgitripp, men det hjälper mina andra sinnen.

Joshua Radin - Don't look away


Maybe I just wanna breathe

Okey, en summering av gårkvällen. Som verkligen gick enligt planerna.
Vi hade grillkväll och lite småfest, inget fancy utan bara chilla, dricka och umgås eftersom några av oss hade labb idag kl 9. Jag var inte särskilt hungrig så köpte bara en majskolv som jag grillade. Hade köpt en flaska vin som jag tänkte ta ett glas av. Var inte det minsta sugen på alkohol och fest med tanke på att jag har så sjukt ont i magen.
Grillningen var nog det enda som höll sig till planen. Jag åt min majskolv och lite marshmallows, men mitt glas vin blev en flaska + 3 cider senare. Småfest blev till helkväll på krogen samt bortamatch så det blev väl 4 timmars sömn. Vaknade dessutom kvart i nio så det blev the walk of shame till skolan lagom ruffsigt hår, gammalt smink utsmetat i hela fejjan och att jag inte hann byta om och var tvungen att gå i samma kläder som dagen innan gjorde inte saken bättre.

Nu är jag helsnurrig efter massa data-tekniksbajs och ska bara lägga mig ner, sova i någon timma och inte göra ett jävla skit resten av dagen.

Hey Hey My My

Usch, sitter på youtube och kollar på massa klipp och musikvideos, kom precis över Oasis cover på Neil Young's - Hey Hey My My, och jag tycker de gör den så jäävla bra! Så bra att jag har fått en riktig käftsmäll av konsert-abstinens. Jag vill trängas med 10 000 människor, hoppa mig svettig, skrika som en idiot och känna värmen från musiken. Jag vill träffa annat folk som också är där för en och samma sak, förena mig med dem på ett sätt som bara går att göras när man står på konserter. Jag vill se Oasis. Igen. Även om det numera finns så många människor som tycker att de är dåliga har de alltid sin plats i mitt hjärta. Liam's röst skär fortfarande härligt vasst och pirrar fortfarande lika skönt i min mage. Den tränger igenom mig på ett sätt som ingen annan gör.

I alla fall för er som är Neil Young-fans, lyssna och avgör. Nu älskar jag Oasis i och för sig, men jag kan ändå avgöra om orginalet eller covern är bättre. Vanligtvis tycker jag att orginalet alltid är bättre, men inte i detta fallet. Noel kör denna låt på ett fantastiskt sätt, lyssna och njut!


I wanna I wanna I wanna

Då vart ännu en dag gjord! Den har dock varit väldigt lång, det var länge sedan man gick upp kl 7 för att gå till skolan kl 8 om man säger så. Slutade dessutom redan kl 10 så det var en väldigt kort dag. Efter det var det direkt hem och se nya Gossip Girl som kom ut idag, och ärligt talat så var det skit tråkigt. Levde verkligen inte upp till förväntningarna trots att Chuck Bass var hetare än någonsin. Det är i alla fall skönt att veta att jag numera kan få min vecko-dos av Chuck.

Just nu sitter jag och kollar på Tila Tequila medan L & B sitter i samma soffa och tittar på Svampbob. Vad är dealen och fascinationen med denna vattensvamp? Det är en SVAMP! Han är söt, men tycker inte det överväger den uppenbara töntheten med programmet. Mina kusinbarn sitter och tittar på det och det förstår jag, men nej. Inte när man passerat 20års ålder!
Fast i och för sig, Tila Tequila är väl inte så jävla kaxigt och coolt det heller, väldigt töntigt och dåligt det också. Äääh, ska ändå strax dra till L & E som i denna stund bakar kladdkaka, MUMS!

Så länge lägger jag in en låt, The All-American Rejects - I wanna, enjoy!


Light up Light up

Aaah, sitter just nu i min säng som jag faktiskt börjar tycka allt bättre och bättre om. Kom hem för någon timma sedan då jag körde bortamatch tillsammans med 4 andra personer. Som tur var lyckades jag tränga mig in på soffan och låg där istället för på trägolvet. Även om jag inte sov så bra med tanke på att jag hade en snarkande person bakom mig och en på golvet så gick det ändå ganska bra. Är dock enormt trött nu. Vill ta en nap men kan inte för jag måste tvätta... Kul söndagsunderhållning! Sån kliché, men whataheck.
Jag hade väldigt roligt igår och jag blev som tur väl var inte för full utan precis lagom varm om kinderna och flummig. Kanske gick det lite överstyr när vi körde "jag har aldrig", men men, vad ska man göra åt det nu?
Vaknade i alla fall med ett nummer på ena armen och "Ken är min gud" på den andra samt massa pussar från Amanda. Trevligt, trevligt!

Fick precis lite extra ångest när jag insåg att jag troligtvis har en seminarieuppgift som ska vara klar tills imorgon och jag har inte ens börjat att tänka på det än. Jag som hade hoppats på att få ta det lugnt, dricka té och kolla på two and a half men ikväll. Men så verkar inte längre fallet vara. Lägger upp en bra låt på det, en som gått på repeat så pass att grannarna borde klaga snart.

Leona Lewis - Run

När ångesten smyger sig på...

Fan fan fan. Varför ska man alltid behöva få dena ÅNGEST när det kommer till kläder? Varför måste man hela tiden klä upp sig? Nytt ställe, nya människor och man måste ha nya kläder på sig hela tiden. Jag kan ju inte ha samma leggings och samma klänning på mig två gånger tillsammans, nej. Det går inte. Men vad fan ska jag ha på mig då? Jag kommer tvingas gå antingen naken eller i någonting som jag inte ens vill ha på mig. Jag hade täknt ta min coola cubus-tröja som har en pirat-papegoja på sig, men jag kan inte ha på mig den när det kommer folk jag vill ha på mig snyggare kläder för. Men jag kan ju samtidigt inte ha på mig ett Guess-linne för en vanlig inlyttningsfest? Eller en Walter Baker-klänning... Jag älskar båda plaggen, men det går ju inte. Samtidigt kan jag inte ha en vit och blommig klänning för att det är molnigt ute. Jag kan inte ha ett anna linne jag älskar för att jag ser ut om en jävla mupp i det. Fan fan fan, det är allt jag säger.

Ni tjejer där ute vet vad jag snackar om, det är detta som surrar omkring i våra huvuden innan man går ut för en kväll. Nej, tillbaka till den hög kläder som numera ligger på hela mitt smutsiga golv.


Missbruk Beivras

Jag kom över den låten idag och jag kan inte sluta lyssna på den! Texten börjar komma ikapp mig och jag känner hur jag fylls med den energi jag en gång hade. Åh, de tiderna asså! Jag hade så enormt roligt under den tiden och jag saknar den personen jag var då. Jag tänker då det var hajvin, glögg & Jenga. Jisses vilken kväll det blev och herregud så roligt vi hade! Men allt jag kan göra nu är att lyssna på låten och drömma mig tillbaka...

Las Palmas - Missbruk Beivras

So I'll always be waiting for you

Vilken dag! Lämnade huset innan nio och kom inte hem förrän för knappa timman sedan. Skoldagen har bestått av seminarium, färglära, klippning & klistring. Vilket var enormt roligt för det är så roligt att se hur olika andra människor uppfattar samma saker. Och att klippa och klistra gjorde så att det kändes som om man var i grundskolan igen, vilket jag älskade. Dessutom gjorde jag ett féspö, en regnbåge och en skatt. Vilket inte gjorde hela uppgiften mycket vuxnare, så det blev inga vuxenpoäng för mig där inte.
Sedan har jag skrattat så mycket idag att jag tappat 5 kilo. För vi har tittat på fotboll, druckit öl, druckit cider, ätit, spelat biljard och druckit lite mera cider. Härligt! Dock är jag inte ledig imorgon, men börjar inte förrän kl 15 så det är luuugnt! Misstänker att morgondagen kommer bli enormt rolig också efter som det är laboration i film- och bildbehandling. Märkte idag att åh, vad jag har saknat detta! Att hålla på med färg, form och att vara kreativ helt enkelt! I'm lovin' it.
Imorgon blir det mousserande vin och brädspel dessutom, I'm livin' the dreeeeeam!


Bron-Y-Aur-Stomp

Länkar en låt som jag anser är en av Led Zeppelin's absoluta top 5 låtar, lyssna på den!!
Gitarren är helt sinnessjukt underbar!


And my head keeps spinning

Så var det måndag igen, fast denna måndagen är jag ledig. Men den kommer inte bestå av slappande ändå för idag är det stenhårt plugg som gäller! En jävla massa plugg är det som gäller faktiskt.
Men än så länge är det morgon för mig och jag måste städa badrummet lite innan. Har kommit på att det är väldigt jobbigt att vara tjej och sminka sig hela tiden för allt smink hamnar i handfatet. Efter helgen ligger det dessutom söndrig ögonskugga ingnodd i golvet. Så det blir till att ta fram trasorna och sätta igång med städandet snart. Men har inte kommit så långt än för jag fastnade vid youtube och musik.
Dessutom har jag hamnat i en situation som jag absolut inte vill hamna i. Jag hatar denna delen. Jag har tydligen en förmåga att ge folk fel intryck och sedan framstå som den elaka tjejen som aldrig hör av sig.

Men men nog om det, nu är det städning som gäller.

Hittade dessutom en jäkligt go låt, Kid Cudi ft. Kanye West - I Make Her Say, enjoy!


peppen är maxad

Klockan är tio över elva, jag gick upp för 40 minuter sedan och det första jag gjorde var att dra upp laptopen och spränga ut kid cudi - day n night. Detta betyder att jag är så äckligt jävla cp-peppad att det är farligt! När jag får denna peppen och adrenalinkicken brukar det sluta med att jag blir extremt full och extra galen (om det går).
Dock vet jag inte om det är tragsikt eller inte att vår längsta kväll var igår och den varade till klockan 3, och då var vi inte ens ute utan vi satt hemma hos mig och chillade. Men ikväll som sagt, ska börja tidigt. Handla tacos, och rom så ska vi blanda mojitos, sjunga singstar och spela "med andra ord", vilket är världens bästa förfestspel! Sedan väntar som sagt tre rätters och en sjujävla kväll!
Undrar om man kommer gå upp fem kilo eller om man kommer tappa fem kilo för det har varit mycket alkohol och ingen mat förutom donken de senaste veckorna. Om man lägger ihop all skräpmat jag ätit under två år är det inte att jämföra som med de senaste veckorna. Men nästa vecka blir det andra bullar! Då blir det rutin och plugg men nu är allt fun and games!

C Yaa!


these are crazy days but they make me shine

Ska snart iväg -igen. Men denna kvällen kommer bli spiknykter för imorgon är kvällen med stort K. Dagen vi väntat på! Har lite ångest över klädval dock.

Gårdagen gick väl ungefär som det var tänkt. Dricker man en liter hajvin vet man vad man har framför sig och när det väl är i gång är det bara till att köra! Och det gjorde jag. Kanske liiite för mycket. Men men, jag skämde ut mig till den grad att jag faktiskt skäms över mig själv. Jag som vanligtvis inte tycker någonting är pinsamt har nu ångest över att gå dit idag igen.
Men idag förändras allt det där lite ändå för idag kommer maasarna strippa av sig scarfen, brillorna och overallen. Nu kommer vi få se hur de verkligen ser ut - vilket också är lagom ångestfyllt med tanke på att vi drivit så mycket. Pinsamt mycket. Usch, mår dåligt av tanken på det. Men nu ska jag gå så better suck it up and face the beast eye to eye!

now look at this

Det regnar ute. Nu är en av de få gånger då jag faktiskt hatar regnet. Brukar tycka att det är hög mysfaktor att lyssna till dropparna på fönsterbläcket, men inte idag. Orkar inte. Hade tänkt dra mig i kragen och gå ut, men dels är jag bakis, trött och har ont i magen. Kanske blir en nykter kväll men en utekväll. Får se lite. Annars håller McSteamy mig bra sällskap!
Däremot känner jag att jag är farligt peppad till introsittningen på lördag, då jäklar kommer vi köra hårt! It'll be THE night! Men innan dess ska vi hinna köra lite cancan. Har köpt, vad jag tror är, den absolut vidrigaste kjolen i seklet. Den är osmickrande, har konstig längd, tyll OCH broderier dessutom var den på rea och kostade bara 29:- och jag tror att priset säger allt!
I denna kjol ska jag i alla fall stå med 8 andra människor och köra cancan-dansen. Ni som inte vet vad det är, slå upp det på youtube. Men jag tänker, har jag gjort ballongdansen en gång är cancan piece of cake!

Men nu ska jag nog dra tummen ur och sätta igång.



bild från smygsittningen.


RSS 2.0