Riktig irritation

Jag kom på ett irritationsobjekt som jag alltid tänkt på, men aldrig sagt högt. Och det har med toa-artigheten att göra. Satt på min egna toalett, i mitt egna hus nyss och upptäckte till min fasa att toalettpappret är slut. Så klart. Det är alltid slut när man inte tittar. Men så vet jag att jag tog upp två rullar tidigare under dagen, för de höll ju på att ta slut. När jag vänder huvudet och skall ta en av dessa, då ser jag det. Fasan. Fan va förbannad jag blir. Någon har suttit på toaletten, upptäckt att toalettpappret tagit slut och använt en av de nya rullarna.

Det är inte själva grejen att använda en ny toalettrulle som är det djävulska i det hela. Det är att de inte tagit bort toalettrullen som är slut och ersatt den med en ny, fräsch rulle. Jag blir så jävla förbannad på detta. När jag sitter på toaletten når jag papperskorgen som är gjord för just detta, att slänga saker som inte är nödvändiga. Men självklart har personen inte slänt den värdelösa rullen i sopan, utan låtit den sitta kvar och dinglat så hjälplöst den kunnat och använd en ny rulle. Personen har alltså hittat en rulle full med papper, men ursäktat denna artighetsgest fullkomligt. Nej, detta gör mig så förbannad när jag skriver detta inlägget att jag måste sluta nu.


Helt enkelt, är ni i mitt hus. Gör inte detta. Jag kommer hålla det emot er resten av livet.

Du som alltid har försvarat idioter

Detta kan vara det mest idiotiska jag läst på länge. Sjukdomar!? Jorden kan förfan inte ha sjukdomar! Det är ju inte så att jorden kan bli sexuellt smittad med HIV och slutligen får AIDS. Om inte hela Sverige ändras och vi alla skaffar midsommarstång som befruktar jorden med mer än blommor. Kanske lite klamydia på det? Vårtor och bölder lider ju jorden redan av. Mount Everest liksom.

Har ni förresten tänkt på ironin i att sjukdomen heter AIDS när aid betyder "hjälp"? Kom att tänka på det efter Aragorn innan idag, "The beacons are lit, Gondor calls for aid!"

Psycho

Jag antar att ni alla sett den ökända filmen Psycho. Om inte så stämplar jag er här och nu LOSERS och bannar er från min blogg!

Även om filmen är från 1960 och jag sett den otaligt många gånger, skrämmer den fortfarande skiten ur mig. Den (antagligen) mest kända scenen någonsin ur en film är duschscenen. Och den ger mig rysningar. Trots att jag läst denna skrämmande fakta om vad kniven egentligen hugger i och vad blodet som rinner ner i avloppet egentligen är. Läs det själva här! Det hela blir till åtlöje, men jag tycker om det ändå. Musiken, känslan, hur mördaren kommer in i rummet, klippen, färgen, avslutet... Ja, jag avgudar denna scenen! Good job Hitchcock!


I believe in miracles

Börjar inlägget med Attaboys! Den svåra frågan om vad jag spenderade gårdagen med har vissa av er svarat rätt. Duktiga flickor! Stolt över att känna personer med sådan intelligens!

Jag tror jag är i klimakteriet dock. Vilket är dagens tråkiga nyhet. Jag svettas något enormt, speciellt just nu. Det är inte bara om nätterna, den tiden då många kvinnor säger är den värsta. Jag är därmed mycket aggressiv och bör inte bli utmanad på ett eller annat sätt. Klimakteriet känns rätt för mig. Eller inte rätt, men det är det enda som passar in. Ja, asså dessa svettningar. My God! Okontrollerbara.

Ska nog ta och ringa en läkare. Men ska nog gå ur bastun först...

That's one small step for a man, one giant leap for mankind

Minns en tid då man var cool och ringde från mobilen, men bara en signal för man hade inga pengar. Personen man ringde fattade aldrig detta och ringde aldrig tillbaka. Så man satt där, ensam i regnet på Hestra tågstation utan tak. Året var 2002, ett rent helvete.

Snake var din enda kompis och ditt hjärta med vingar som flög var din finaste skärmsläckare. Klassiker som Mozart - Symfoni nr. 40 var din coolaste ljudsignal och vibrator-funktionen hade precis revolutionerat världens nyare mobiler. Ibland kunde man till och med byta skal. Ibland höll batterier i mer än 6 timmar. En revolutionerande värld är vår stenålder.

Din mamma borde lärt dig lite granna

Idag har jag vandrat över fem fotbollsplaner. Har antagligen hjälpt försäljningsrekordet på 500 miljoner kronor, fast jag bidrog bara med 610:-. Jag använde en av de 460 parkeringsplatserna i P-huset, använde en av de 6000 kundvagnarna och två stycken av de 4000 kundkorgarna.

Jag hjälpte inte till försäljningen på Ahlgrens bilar, bakplåtspapper eller strumpor. Däremot kan de räkna med att 24 999 av de dagliga påsarna som lämnar varuhuset gick till andra personer än mig själv.


Jag förväntar mig att ni är riktigt smarta och fattar vad det är jag spenderat dagen med?

Du är vinter i april

Det var länge sedan jag smälte såhär mycket för en karl på film. Men denna killen är så oerhört snygg att en liten del av mig dör för att jag vet att jag aldrig kommer träffa honom.
Man skulle kunna hissa ner en hink i fitty och släcka törsten på hela Haverdal. Funderar på att sätta upp ett saftstånd utanför huset och sälja det för 5:- glaset.

Mmm, Xavier, lägg dig mellan mina lakan!


Livet är fyllt av rökerier

om inte annat så räcker det med att jag andas på fisken, då blir den perfekt rökt.
Är i G-town för tillfället men ikväll byter vi ut G-punkten till The G-town där vi ska uppleva London på mindre yta, svenskt språk och lite, lite snyggare karlar troligtvis.

Och det är väl det jag har att rapportera. Det händer väl det som brukar hända här, inga nyheter. Förutom att jag blev pruttad i ansiktet innan när jag var på Lidl för första gången i mitt liv typ. Det var lite udda faktiskt.

Rasmus Seebach - Lidt i fem


But this ship can't sink!

Sitter och funderar över hur det skulle vara att ligga med Leonardo DiCaprio. Det är en underlig dröm jag haft under ett flertal år. Jack Dawson liksom, M-hm!
Tänk om man skulle träffa honom på en båt. Jag hade gått fram och sagt "When the boat docks, I'm getting off with you". Det mest klockrena hade varit om han sagt "I can get you off right now! Hö hö hö". Då hade nog min förälskelse ändrats till en hardcore kärlek.
Dock hade nog en och annan groda flygit ur min mun under akten(HAHA) och/eller efteråt. Jag hade inte klarat av att träffa honom utan att en gång säga "I'll never let go Jack". Det hade jag nog sagt efter akten. För han måste ju skrika "I'M THE KING OF THE WORLD!!!" precis innan han kommer.
Ja, jag tror jag hade gillat sex med Leonardo DiCaprio. Det hade nog varit ganska roligt.

Wanna make out?

Fjällräven Kånken. Underbara väska!

Den kommer med sittunderlag och man får plats med matsäck, vattenflaska, en bok, paraply, kamera, cigg, tändare, vinbox, plånbok, diverse piller... Hur kan man inte älska den!?

Stolt ägare av denna;


There's a light in there, somewhere.

Pack/städ pågår. Jag tänkte bara meddela att jag ser inte ljuset i tunneln än.

The Great Adventures of: The Snuggie

Minns ni Snuggie? Den där fleecefilten med armar och fickor. Den som man ska använda för att vanliga filtar kan, "slip and slide". Jag är stolt ägare av en sådan Snuggie för att jag fick den som en komisk gåva. Även om den är oerhört töntig och patetiskt ful, älskar jag den verkligen. Den är fullkomligt underbar. Men den är som sagt patetiskt ful. Jag trodde att botten var nådd när den kom, men tji fick jag. Inte nog med att Sporks har äntrat världen (för er som inte vet, Spork = Spoon, Fork, Knife all in one!) nu har även Snuggie For Dogs gjort entré!

Här är den mänskliga Snuggien och ni ser ju hur välmående man är när man har den runt sig. En perfekt symbios kan man säga!

Varför skulle du då inte vilja ha samma komfort till din och mänsklighetens bästa vän, hunden?

Aaaww, how cute.... NOT!

Allez Ola Ole

Jag är ju inte megaförtjust i Eurovision Song Contest, såg inte ens finalen. Men denna låten skulle tamefan vunnit. Den är ju hur skön som helst! Blev sjukt glad och pepp när jag hör den.
Dock finns den inte på spotify vilket är oerhört irriterande. Men youtube - kirrar biffen när ingen annan kan!

Jessy Matador - Allez Ola Ole

Akta dig för sparken



Om man tittar på hur mannen står på bilden, är det bara jag som slås av tanken att han redan fått sparken då? Eller att foten kanske ger honom sparken just i denna sekund.


Förresten så är min blogg lidande på grund av twitter. Twitter är för koola kids. I'm a kool kid.

We want it man to man

Sitter och tittar på bilder som folk tagit. Sådana i deras hemstäder. Jag avgudar verkligen Halmstad och västkusten totalt, tycker det är helt fantastiskt här. Vore jag en fisk så är det här jag har det klaraste vattnet, här jag kan andas fritt. Jag vill inget annat än att flytta från Borlänge när jag tänker på det.
Samtidigt kan jag inte se mig själv faktiskt flytta därifrån. Det finns så mycket jag skulle sakna där uppe också. Människorna. Livet. Framtiden som skapas. Personen jag utvecklas till.

Borlänge

Haverdal

Monday, I'm in love

Mmmm, sitter och dregglar över The Twilight Saga: Eclipse senaste heting. Personligen tycker jag att alla män i Cullen-familjen är heta i klass med solen. Men denna killen, han är så jävla snygg att jag kommer smälta till en pöl här på golvet. Och inte på det svettiga sättet.

Mmmm, Xavier Samuels. You freakin' hot stuff.



Livets stora funderingar

Funderar kring underliga saker man stött på eller sett i sitt liv. De talade om detta på Christer för ett par veckor sedan. En kvinna hade varit i London och sett ett torkat gristryne flyga förbi med vinden på busshållplatsen.
Mina mest underliga upplevelser har än så länge varit en kvinna på tåget tog av sig sin peruk, lade den i knäet och smekte den lite. Kammade liksom inte med fingrarna, utan bara smekte. Omsorgsfullt.

Sedan när jag satt på bussen en gång såg jag en dvärg cykla. Det tycker jag är oerhört fantastiskt! Vem har någonsin sett en dvärg på cykel liksom? Det är inte varje dag man ser det.

Men det som jag tycker är roligast och med upplevelsefullt(om det är ett ord) är när jag såg en medelålderskvinna från, troligtvis, Somalien komma med full huckle-mundering, powerwalka genom staden med gångstavar. Ett par sådana gångstavar som en gammal väns morfar(eller liknande) uppfann. De där gula som man fyller med vatten. Det är en bild jag sent kommer glömma. Bara för att det inte är ofta man ser.

På tal om underligt, sitter med VH1 i bakgrunden och just nu visar de Madonnas senaste video och på ett ställe hade de glömt retuschera bort en leverfläck på hennes lår, fascinerande!

Whataya want from me!?

Jag har kämpat med att motstå denna låt. Det är en låt som jag skäms över att jag faktiskt tycker om och diggar stenhårt till när jag hör den. Texten bara flyter ur munnen och jag gal likt en tupp kl. 7 en lördagsmorgon.

Nu har jag erkänt detta och nu kommer erkännande numero dos. Såg precis videon på VH1(min älskade VH1!) och jag måste säga... Att inåthelvetesjävlafan vad snygg han var! Det är ju nästan så jag får stånd. Vilket är väldigt duktigt av mig med tanke på att jag inte har en penis!

Adam Lambert - Whataya want from me

Sommar sommar sommar, det är dans i folkets park

Det måste vara den ultimata svensken jag bevittnade promenaden hem från stranden. De satt i den hyfsat ny renoverade stugan, kanske 5-6 år på nacken, och lunchade. Jag hörde tydligt kastrullernas lock slå mot varandra när familjen på fyra medlemmar skulle ta för sig av godsakerna. Direkt kände jag doften av dill. Det har ju en speciell och underbar doft, kopplade automatiskt att de sitter där och äter dillpotatis. Mamma, pappa, son och dotter. Föräldrarna var lite äldre och ungdomarna var egentligen lite för gamla för att semestra i stugan med föräldrarna. Där satt de i alla fall runt bordet och lyssnade till låten Sommar sommar sommar som spelades på köksradion. Det kan nog inte bli mer svenskt än så. En eftermiddag i solen med potatis, svensk folkmusik om dans i folkets park. Inte nog med att det är oerhört svensk, det är även oerhört tragiskt. I alla fall i mina ögon. DEN svensken vill jag aldrig bli.

Sommar sommar sommar

We don't sleep when the sun goes down

Nu ska smålänningarna inta Halmstad. Be aware!

Adrian Lux - Teenage Crime

Det där med ord

"Så ligger den och pumpar en i röven och även om det är jobbigt är jag så envis att jag tar smällen. Han får väl pumpa mig om det är det han vill då!"
Ord kommer så lätt i mun. Och det är inte förrän efteråt man inser att valet av ord kan ha varit lite vilseledande. Till exempel skulle jag kunna ha valt mina ord lite försiktigare och tänkt igenom det innan jag öppnade munnen. Det var i alla fall så det gick till när jag beskrev trafiken på motorvägen. För att klargöra vad jag talade om!

Dream away

Jag glömde nämna min dröm i natt. Mycket märklig. Mycket underhållande. Jag var nämligen självaste Harry Potter i natt. Det började med att jag spelade magi-schack med Ron och Hermione. Han lade kommentaren "You need to move forward, not me, not Hermione, YOU" (eller något liknande som han säger i filmen). Då fattade jag vinken och sprang vidare ner för trapporna och in i rummet med spegeln, Voldemort aka Professor Quirrel. Allting hände precis som i filmen fram tills att Harry(jag) tittar in i spegeln och inser att jag har The Sorcerer's Stone i fickan. Allt hände alltså enligt den första filmen för er stolpskott som inte hängt med än så länge.
I alla fall var det då jag skulle börja fäktas mot Voldemort som ville döda mig, så klart. Då upptäcker jag till min fasa att han har sitt trollspö och jag har, vad annars om inte, mitt fiskespö! Ve och fasa, nu kommer jag dö tänkte jag. Men det gjorde jag icke, mitt fantastiska fiskespö var någorlunda magiskt och på något sätt daskade jag till honom så hårt ett par gånger att han blev till en sandhög och flög iväg - precis som i filmen.
Kvar var jag med fiskespöet i ena handen och stenen säkert i min ficka. Vaknade mycket nöjd med mig själv. Trots allt inte alla som klarar Voldemort med fiskespö inte!

Älskling, det är livet som leker

Jag har en vän. En underbar och trofast vän. Som en hund, jag svek dig igen. Jag svek mig själv. Så se mig som en varning.

Imorgon kör jag min mor till Landvetter. FF hela veckan. Raggar sällskap för fulla muggar, kom och joina? Vina, öla, götta hela dagarna/nätterna. #livet.

Ser fram emot att pumpa denna på motorvägen imorgon;

Kent - Taxmannen

#älskartwitterspråk

Knappt 24 timmar har gått. För 21 timmar sedan kom första symptomen. Och nu skjuter den på nya höjder. Jävlar i helvetet är allt jag säger. Blir på riktigt galen. Känner mig #normal.

Twitter har för övrigt tagit över mitt liv. #lost.
Jag tänker på twitterspråk nu för tiden #nörd. I allt jag gör tänker jag, "måste tweeta detta sen". #psykopat.
Det roliga är att alla inte fattar #stolpskott. Alla coola twittrar, så börja nu (om du är cool) #coolamänniskor.

www.twitter.com

Don't ever let me go, that's how you let me know

Då har man vaknat efter lördagens bravader som inte var så hårda ändå. Men ett ord beskriver allt ganska bra - fett. Allt man såg var så jävla bra. Allt som hände var så jävla bra. Jag mådde så jävla bra. Dagen skulle aldrig ta slut för stämningen var så jävla bra.
Avslutet att se Jay-Z var jävligt bra. P&L hade nog inte kunnat planera det bättre för det var riktigt passande och bra. Draget var oundvikligt, trycket var högt och svetten var påtaglig. Det var lätt värt.

Jag är beredd att säga att Jay-Z kommer i topp tre av bästa konserterna jag sett. Alltså slår han ut Bruce, Coldplay OCH U2. Det smärtar i mitt hjärta att säga det högt, men jag lovar er att det är sant. Jag hade aldrig yttrat de orden om jag inte stenhårt trodde på dem.

Jay var helt sjukt bra. Han körde sin grej och publiken var i sitt esse. Jag säger som alla andra - ni skulle varit där.

Jay-Z - 99 problems

RSS 2.0