You are so pretty, you're on your knees

Sådär, nu är jag faktiskt klar med den delen av tentan som jag faktiskt förstår. Eftersom mail och fronter ligger nere känner jag att jag inte kan göra så mycket mer än att göra det jag kan. Tyvärr, men jag hoppas bara att de har lite överseende med det hela eftersom många dessutom inte ens kan skriva på den eftersom de inte heller förstår vad det går ut på.

Jag har i alla fall bestämt mig för att lämna allt det som har med tenta att göra nu under resten av dagen för nu ska jag gå och packa ner lite kläder och behövligheter jag behöver ha med mig upp till Gislaved. Sedan ska jag äta pappas spaghetti med köttfärssås, dvs muuuuums! Sedan blir det att köra hem farmor, åka till gravarna och tända ljus, det är ju ändå alla helgons afton idag(?).  Sedan blir det hem till bror min där jag ska installera mig lite, äta mat från chili thai och efter det ska jag dra mig upp mot J tror jag allt och då är det feeeest som gäller för hela slanten! Ska bli riktigt roligt!

Därför ska jag nu dra mig från datorn och sätta igång med dagens planer!

Här kommer den låten jag än så länge fortfarande tycker är bästa festlåten;
Eva Simons - Silly Boy

The goal is to keep me from falling

Då vart man hemma igen då! Kändes lite konstigt att vakna upp i detta rummet igen. Det som egentligen är mitt rum är ett kontor numera. Det kändes i alla fall väldigt konstigt att vakna upp här men det känns precis som vanligt ändå. Som om jag aldrig varit i Borlänge utan bott här hela tiden.
Haha, bara för att jag skrev det kom Paul Simon - You Can Call Me Al på, vilket numera är temalåten för fest där uppe! Men jag tror att jag kommer sakna personer och situationer i helgen när jag ännu en gång festar i Gislaved. Men jag är sinnessjukt peppad inför Gisleparken på lördag och det ska bli så roligt och skönt att äntligen få träffa mina vänner igen! Och ikväll kommer farmor, syster, svåger med dotter hit på mat. Jag fylls med en glädje och lycka när jag tänker på att få träffa alla igen för jag har längtat som en galning egentligen, men jag har lyckats lägga ett lock över det när jag varit i Borlänge. Men så fort jag kom hit översvämmade burken och alla känslor bubblade upp igen.

Nej men gud, jag blir helt lyrisk när jag sitter här och skriver, jag börjar nästan slå på tangentbordet så att tangenterna går av! Nu måste jag sluta skriva i bloggen och återgå till skriving av tentan som jag faktiskt än så länge tycker är rolig att skriva, men någonting säger mig att jag inte kommer tycka det om ett par dagar.
Sen är det ju jättebra att du.se och fronter lägger ner när jag precis mailat läraren och frågat saker om tentan. Passande nog öppnar fronter igen på måndag och då ska tentan vara inne! Jävla skitsystem egentligen.

Men men, nu ska inte min lycka och glädje dö ut, så see ya later!

Paul Simon - You Can Call Me Al

All we do is linger

En ny dag. En sista dag. Det känns som om domedagen är imorgon. Idag är "the deep breath before the plunge" så att säga. Därför måste jag (ännu en dag) ägna mig åt att råplugga skiten. Jag kan än så länge inte Värdekedjan, vattenfallsmodellen, hur du löser ett mindre programmeringsproblem eller hur man bygger ett dataprogram. Låter som om jag kommer ha en intressant dag va?
Men det är helt enkelt smällar man får ta. Jag vill gå kvar och då får jag helt enkelt göra det bästa av situationen.

Får helt enkelt tänka framåt, att när jag har skrivit klart tentan så ska jag sätta mig på tåget hem! I och för sig ska jag sätta mig på tåget för att sitta och skriva på nästa hemtenta jag har. Som dessutom ska vara inlämnad på måndag eftermiddag. Men förhoppningsvis är 7 timmar ganska nog med tid för att jag ska skriva klart den. Vi hoppas och satsar på det i alla fall.

Wish me luck!

There is meanness in this world

Jag har under den senaste veckan haft en sinnessjuk halsbränna. Förut var jag så glad över att jag var den enda i familjen som aldrig hade haft det i hela mitt liv, men tji har jag fått för nu jäklar har det satt igång för mig också. Förhoppningsvis är det väl framförvållat för min del, så tänkte jag och därför gick jag in på kära apoteket.se, där jag numera hänger varje dag känns det som. I alla fall gick jag in och kollade lite över symptom och lindringar, då ser jag denna listan;



1. Kaffe & fet mat är väl det jag i princip levt på de senaste veckorna.
2. Ja, tyvärr ar det ju blivit en del cancerpinnar också. Måste lägga av, SKA lägga av.
3. Ehum... Alkohol? Vad är det?
4. Ehum... Jag festar aldrig och äter aldrig nattamat...
5. Stress? Bara för att jag hade en inlämning på 3 uppgifter, en dugga som i princip avgjorde mitt öde och tre massiva tentor på 2 veckor, gör väl ingen stressad?
6. Jag är student. Ordet regelbunden mat finns inte.
7. Ja, acetylsalisylsyra och doklofenak har jag levt på de senaste dagarna i hopp om att motverka ett gigantiskt migränanfall.
8. Denna punkten är ingenting att oroa sig över, det finns ingen tid till sådant.
9. & 10. Vet jag inte riktigt vad jag ska svara på. Mat som sagt har varit dåligt och sängen vet jag inte om det är fel på.

Självförvållat? Jag tror nog det va?

Do you think about me now and then?

- 'cause I'm coming hooooooome agaaaaain!
Det får definitivt bli dagens låt. Kanye West ft. Chris Martin - Homecoming för låter är fortfarande riktigt riktigt bra!

Denna helgen blev helt galen. Den har gått så sjukt fort för det har varit mycket att göra och lite sömn. Så kommer dessutom resten av veckan fortsätta antar jag.
I fredags var det meningen att jag skulle på bio och se Chanel-filmen, men nej, det blev visst inte riktigt så. Istället blev det fest och ganska dragen... Lite mer än dragen, väldigt packad faktiskt!
Dagen efter mådde jag hyfsat pissigt men det släppte ju mer dagen gick och lagom till kvällen satte vi ribban högt, då var det en sjujävla fest igen.
Kom hem igen på eftermiddagen dagen efter och då slog det mig och T, "ja just ja, vi har ju en tenta som ska vara inne idag också!". Så härligt bakis försökte vi sätta oss ner och börja. Det tog oss ca 7-8 timmar att skriva 4 sidor text och vi lyckades perfekt för en halvtimma innan deadline var det färdigt!

Det kändes så skönt att tentan äntligen var klar men så när jag vaknade idag insåg jag att jag har ju ännu en tenta. En jobbigare tenta, för denna ska skrivas på plats. Hårdvara, decimaltal, VPN, C2C, MAN, ARPANET och massa annat skit ska ännu en gång trängas in i mitt huvud och jag börjar bli extremt nervös. Jag försöker plugga hela tiden, men bara för att det är så mycket får det motsatt effekt och jag sitter här framför datorn istället och spelar på farmville. Men jag har i alla fall 2 dagar till på mig att råplugga. Idag blir det till att renskriva och sätta ihop allt det jag behöver veta och de resterande 2 dagarna ska jag bara pressa in allt i huvudet. Tvinga mig själv tills jag kan rabbla det i sömnen.

Nej, tillbaka till arbetet!

Denna mobilen gjorde jag förresten i Illustrator för någon vecka sedan. Första gången jag gjorde något sådant arbete och jag är faktiskt sjukt nöjd - som sagt, första gången!


I'll go crazy if I don't go crazy tonight

Jag är extremt sugen på ett O.C-maraton just nu! Inte blir det bättre av att jag sitter och tittar på en massa O.C-klipp på youtube heller. Hittade två av mina favoritscener som dessutom är två av de bästa musik"moments" som jag kan komma på i tv:s historia!

Moment 1; Marissa skjuter Trey. Inte nog med att låten är sinnessjukt bra utan den passar dessutom så sinnessjukt bra till denna scenen att det finns inte!



Moment 2; Marissa dör. Denna är så klockren. Det finns inga andra ord att beskriva det med, den är bara så jävla bra. Scenen, musiken, skådespeleriet - ALLT.


Know it by the feeling

Jag gillar inte det här. Jag gillar inte det här alls. Jag har tre tentor på två veckor, varav en är en hemtenta som jag får EFTER den skriftliga, riktiga tentan. Vilket betyder att den enda, ynka lilla helgen jag trodde att jag skulle få vara ledig inte behöva tänka på någonting utan bara ta det lugnt och umgås med familj och vänner kommer jag behöva skriva en jävla äckel hemtenta på. Men jag säger i helvete heller åt det! Nästa torsdag ska jag skriva en tenta på jag vet inte hur många timmar, men en timma efter den sätter jag mig på tåget hem till Halland och då har jag sju timmar att döda. Vad ska jag göra då? Jo, TENTA. Snacka om att jag kommer vara helt jävla slutkörd efter den dagen! Men jag ska tamefan göra klart skiten då så jag slipper tänka på den under den helgen jag är hemhemma. För då vill jag bara ta det lugnt och umgås, tänker inte hålla på med något skolarbete då. Finns inte en chans.
Jag blir bara så sur för att jag planerade in allting perfekt och så kommer denna usla kursen förstöra alltihop. I och för sig tycker jag det är enormt roligt, men de planerar så jävla dåligt. Jag skulle egentligen varit ledig nu för att det är just tentavecka men icke, eftersom kursen var försenad och dåligt planerad så får vi ha allting nu på en gång. Så jävla dåligt så det finns inte. Känns som gymnasiet all over again, dåligt, oplanerat och allmänt uselt.

Nu hetsar jag upp mig så pass också för att jag sitter och skriver den andra hemtentan just nu så jag är arg för att jag inte kommer på något mer att skriva om ämnet, men känns bra att ha kommit en bit på vägen i alla fal.

Back to work!

Like a firefly without a light

So tired that I couldn't even sleep, ungefär så känner jag mig just nu. Jag är så trött att jag KAN inte koncentrera mig på plugget. Det går bara inte! Men snart så måste jag börja för jag måste hinna klart innan klockan 21.00 då House börjar och då är det jag och en kopp av mitt nyinköpta gröna té med smak av vanilj. Aldrig smakat vanilj i grönt té så det ska bli gott att prova!
Det känns som om denna dagen har varit hur lång som helst, kanske för att klockan stog på halv sju och när jag väl kommer till skolan har vi ingen riktig lektion/genomgång så gissa om det var surt att ha släpat upp sig dit när man inte ens behövde göra det, bajs!
På tal om bajs måste jag börja ordbajsa nu igen.

Hur sjukt är det inte att det fortfarande luktar rökelse i mitt rum då? Jag tände igår, släckte den igår och det luktar fortfarande. Fast L trodde det var bacon.

Självklart har jag hittat en dagens låt också, en gammal goding som jag minns väl hur den presenterades för mig. Varför jag minns det vet jag inte, men självklart var det min älskade C som introducerade den låten när hon körde hem mig till Gislaved från A-torp eller något liknande.

Shayne Ward - No You Hang Up


FÖRRESTEN, MINNS NI KÄRA MP?

"Fodra, vattna och var vänlig mot mig. Rykta mig väl och borsta min man och svans.
Kratsa mina hovar och sko mig väl.
Ge mig lämplig motion!
Klappa mig och förbered mig inför sadlingen. Placera sadel och vojlock rätt och akta min manke.
Se till att betsel och träns blir anpassade för att inte skada mig!
Rid mig ej för hårt!
Låt mig inleda i skritt och trav före galopp.
Spö och sporrar skall användas sparsamt och med den finess som vittnar om en god ryttare.
Jag njuter i lika hög grad som du av vår ridtur . Jag kan inte tala till dig, men du känner harmonin i våra kroppars gemensamma rörelser - vi är ett.
Efter ritten - torka av mig svetten och låt mig fritt få sträcka ut i hagen!"


Lost Cause

Så känner jag mig just nu. Idag är jag verkligen sämst på att plugga. Skulle plugga tillsammans med T på hemtentan idag, men gick det? Nej, det blev ganska mycket farmville och ganska mycket café world i alla fall. På tre timmar skrev jag ett stycke. Ett stycke om kylskåp. Kylskåp genom tiderna, visst låter det intressant?

Nej, nu sitter jag här och skriver bara för att jag försöker komma undan plugger jag egentligen borde koncentrera mig stenhårt på.

Beck - Lost Cause

Have I found you?

Jag är grymt sugen på att se en Harry Potter-film och få dreggla lite över en snygg trollkarl, ja, jag erkänner. Jag tycker det är jävligt hett. På något väldigt konstigt och upp-och-ner-vänt sätt finner jag Harry Potter väldigt sexig. Men jag vet inte vilken jag vill se, det var inte så länge sedan jag såg dem allihop. Funderar på Den Flammande Bägaren för där får man ju dessutom se Robert Pattinson som sin sexigaste roll. Två flugor i en smäll liksom. Men Fången från Azkaban lockar ändå lite mer eftersom det är den bästa i serien - enligt mig.

Har haft en otroligt tråkig dag, inte gjort något speciellt. Pluggat lite, läst lite Twilight, slått sönder lite glas, diskat.. Ja, en dag som får söndagar på nordpolen att verka roligare helt enkelt. Men men, ibland klämmer sig en sån dag in och det behövs väl också antar jag. Fast hade hellre druckit lite vin och dansat hela natten lång. Men min vita helg höll i sig trots allt! Jag klarade det! Helt otroligt. Första fria helgen sen... Ja, sen när egentligen? Kan inte minnas så långt bak i tiden.

Nej, nu brygger jag en ny kanna té, även om min mage kommer få mig att betala för det sen, och lägger mig och ser på HP. Mmm!

Breathe

Vad jag bloggar nu för tiden, nästan ett inlägg varje dag ju! Helt otroligt. Inte för att jag har någonting intressant att berätta utan bara plågar er lite i onödan.
Det mesta som händer just nu är att jag blir mobbad. Riktigt mobbad. Och utfryst. Bara för att jag råkar prata lite småländska så påpekar folk hur jag pratar hela tiden. Okey, det var kanske lite väl när jag råkade säga att "bäj" (Berg) gjorde mål i Sverige-matchen i onsdags. Men jag försöker bättra mig, jag försöker få mig förstådd för vissa förstår tydligen inte när jag pratar ibland. Kanske för att jag pratar grummligt och tyst också i och för sig, men vafan. Att lämna småländskan någorlunda bakom mig tror jag inte ger en negativ effekt. Det är ju trots allt inte Sveriges vackraste dialekt precis.

What else, what else. Inte mycket händer för tillfället eftersom jag ska ha en vit helg. Första vita helgen på... två månader? Fast då har man ju inte intagit alkohol endast på helgerna heller. Det är illa egentligen, men men, vad ska man göra när livet leker?
Nu har jag i alla fall fått (någorlunda) nog och ska hålla mig nykter så länge som jag orkar, vill och kan.

Ikväll hade jag i alla fall tänkt att inbjuda de borlänge-bor som vill till att ha RIKTIGT fredagsmys. Kan jag inte fysiskt vara hos jalle med järngänget får jag göra mitt bästa och försöka återskapa några delar av dem här. Föreslår Idol och Pearl Harbour, när jag egetligen vill se Fucking Åmål, men tror inte jag vågar visa den sidan av mig riktigt än, då blir jag nog definitivt stämplad som freak. Men järngänget förstår!


Flightless bird

Herregud. Har precis tittat klart på Twilight för... 2½ gången (somnade den andra gången och såg klart den nu, tekniskt sett tredje gången då) och den var faktiskt lite bättre denna gången också. En sak som är säker i alla fall är att Robert Pattinson var så mycket hetare denna gången också, nu har jag börjat förstå dealen med denna killen. Han är enormt sexig i profil och man vill ju bara hångla upp honom varje gång han ler sitt sneda leende och har den där blicken.. Mmm, den blicken. Pirrar nästan i magen när jag tänker på det.

Det slog mig dessutom som en blixt att jag verkligen, verkligen, verkligen vill ha en pojkvän nu. Jag vill ha någon att krypa intill, någon att tycka om, någon att ha där. Känner mig som en verklig blödis just nu. Men det är ju trots allt tre år sedan sist, känner att det är dags att försöka plocka fram förhållande-lovisa igen. Är inte direkt trött på singellivet, men är inte särkilt entusiastisk till det heller. Har mest gått på instinkten att kommer det en kille så kommer det en kille, men nu känner jag att jag faktiskt vill leta upp honom. Nu.

Bättre blir det inte heller av att jag lyssnar på lugn och underbar musik då man verkligen blir sugen på att ha någon att pussa på. Fast det blir ändå lätt dagens låt för den är så underbar och är lätt värd att lyssna på;

Iron & Wine - Flightless bird, American Mouth;


Yes, that's the hardest part

Jag kan knappt luta mig mot soffan för ryggen gör så ont, jag kan inte ha håret uppsatt pga mitt gigantiska blåmärke i nacken, jag har en mörk fläck i pannan för att jag blev knockad, två penisar målade i händerna, sömnbrist, pengabrist, en extremt stökig lägenhet och ett berg av disk. Känner ni min motivation och inspiration?

Jag orkar inte lyfta ett finger, men jag kan inte ligga ner heller för kroppen är så öm, så öm. Det 28 timmar långa vinpimplandet satte sina spår, men satan i gatan vilken fest det var! Det var LÄTT värt pengarna och mödan! Jag hade så enormt roligt hela tiden och fyllan var ett faktum. Inte för mycket, inte för lite. Det var perfekt.
Att jag dessutom träffade två från Gislaved gjorde det hela så mycket roligare också. Mycket härligt skitsnack om folk hemifrån och det kändes riktigt, riktigt skönt att träffa någon som man känner till.
Har en del filmer och annat roligt material från resan men har strikta order om att inte lägga ut det på facebook - tråkigt nog.

Hemresan är förresten bokad, den 29:de oktober lämnar jag Borlänge kl 13.52 och landar i Haverdal kl 20.30. Fredagen spenderas med familj i Halmstad och lördagen spenderas i Gislaved fram tills jag är körduglig på söndagen, då drar jag mig neråt mot havet igen och försvinner tillbaka till Borlänge vid lunchdags på måndagen. Jag förväntar mig fest, fest och fest! Så alla som inte är kvar i Gislaved tycker jag ska dra sig tillbaka till skogarna den lördagen så jag får träffa så många som möjligt! För det är ju inte ofta jag åker dit numera. Låter detta bra?

Oh, we're still the greatest

Jag sitter här i min säng och T ligger nere på soffan och mår skit. Tycker det snurrar mer när jag sitter ner än när jag går, men jag hade tur. Jag mår inte som jag förtjänar idag för mår så mycket bättre än vad jag borde. God bless resorb!
Det var som vanligt en sinnessjuk kväll där jag terrade ett antal personer. Det var värre än vanligt.
Men men, vad ska man göra åt det nu? Bara till att svälja och gå vidare. Det måste bli nya tag för imorgon drar vi iväg och det kommer bli så jäävla roligt!

Jag vet inte vad jag ska skriva här så skiter i det nu.

Kvällens låt, utan tvekan

Detta kommer bli kvällens låt för mig, har fått knäpp på den och går numera på repeat! Enjoy!

Eva Simons - Silly Boy

Coming out of my cage and I'm doing just fine

Jag har nog aldrig i hela mitt liv längtat till en söndag, men det gör jag nu. Jag är så laddad, taggad, peppad, då jag & T sätter oss på tåget mot Stockholm med några godsaker inkluderade vin, godis och skvallertidningar samt ett fantastiskt humör! Vi ska ner till hamnen och hoppa på kryssningen som rymmer 2000(eller mer, vet inte säkert) av Sveriges skönaste studenter. Det ska bli så roligt! Har heller aldrig kryssat förut så det ska väl bli en upplevelse också. Fyra brudar i hytten och vi kommer ha det så jävla bra!
Men innan dess är det Octoberfest, dvs imorgon och då är det också en enorm pepp för ingen fest är tråkig, alltid nya händelser och situationer and I'm lovin' it! Lite farligt det där med så mycket alkohol, men än så länge är det inga problem.

The Killers - The World That We Live In

I will kiss until my lips no longer feel

Herregud, fick en uppenbarelse. Hur har jag kunnat glömma av att denna låten finns? Den är ju så sjukt bra!

Amy MacDonald - Run

Down Flamingo lane

Jag funderar på om jag borde skrämmas lite av mig själv. Det är måndag och jag är sjukt peppad inför helgen. På fredag är det inflyttningsfest och sedan är det en dags uppehåll för tillfriskning, sedan styr vi oss ner mot Stockholm för att kryssa i en dag. Detta betyder självklart att det kommer bli en hejdundrans fest! Temat för kryssningen är klart och som alltid kommer jag och min crew vara sjukt snygga och vi kommer festa som aldrig förr! Vilket kan bli mycket intressant eftersom vi inte direkt varit lugna de senaste gångerna.
Jag ser fram emot det som fan i alla fall, även om jag känner att duggan vi kommer ha den veckan kommer att ta skada från mitt partajande och mina sista hjärnceller kommer få jobba tills även de dör.
Ja, prioritera skolan var det ja. Det kommer... Det kommer.... Jag lovar..!

Jag var i alla fall duktig idag och motstod frestelsen att äta ute. Jag sa bestämt att nej, jag ska göra mat idag. Mycket stolt gick jag in i köket för att sätta igång. Det var bara ett problem. Kylen var ju tom. Ja just det, för att laga mat måste man ha ingredienser ja! Den lilla detaljen hade visst min hjärna inte snappat upp. Jag hade bara massa saker som inte passade ihop och medan jag små åt på min äckliga brie-ost bestämde jag mig för att göra makaroner, bearnaise-sås och stekt bacon. Härlig blandning va? Sen hade jag också lite rårörda lingon på för det var någonting som fattades och lingon sätter alltid pricken över i!
Bara för att jag skrev brie-ost bubblade min besvikelse upp ännu en gång. Jag köpte den i lördags för att jag skulle äta den på kvällen med salta kex till. Men fy fasen säger jag bara! Den var så otroligt äcklig! Den var besk och sur på samma gång, den var vidrig. Att den legat i kylen har tydligen inte gjort den något gott heller. Men jag har en konstig tvångkänsla av att inte slänga den för det är ju ändå en brie. Men jag vet att jag inte kommer äta upp den... Vilket i-landsproblem...

Hold me in your arms, let's let our love blind us

This whole world is out there just trying to score
I've seen enough I don't want to see any more,
Cover me, come on and cover me
I'm looking for a lover who will come on in and cover me

Bruce Springsteen - Cover Me


Mmmm, du underbara, älskade låt.

In an everlasting kiss

Jisses vilken morgon. Det första jag såg var kläder slängda i ett spår från ytterdörren och uppför trappan till sängen, sedan ett smutsigt glas med en halvt uppbrusad resorb, missade samtal och sms från ett antal personer på mobilen. Jag mindes ganska fort att jag skulle skicka ett sms till T innan jag skulle sova men råkade istället klicka i de 10 senaste kontakterna. Så jag hade fått ganska många sms där folk inte förstod ett skit av vad jag snackade om. Men när jag tänker tillbaka på gårkvällen kan jag inte göra annat än att skratta gott för mig själv. Jag tänker på samtalet jag hade precis innan jag skulle sova, äckliga "knulla-galge"-drinkar, singstar, sms och hångel jag i och för sig önskar att jag kunde ta tillbaka... Men det var en kul kväll antar jag (mitt minne har inte kommit ikapp mig än). Jag önskar att jag för EN gångs skull kunde komma ihåg vad jag sagt till folk. Jag minns aldrig vad jag säger eller vad jag pratar om. Så jag får helt enkelt fortsätta att köra på "det man inte minns tar man ingen skada av".

Jag sitter och funderar på vilken bakis-film jag ska titta på idag, funderar starkt på titanic för den var 100 år sedan man såg.

Nej, nu snurrar det för mycket i mitt huvud för att jag sitter upp så, titanic it is, alvedon och 10 liter vatten. Åh, vad jag önskar att jag hade kycklingrullen från Victoria's här och nu. Den hade suttit fint.

Don't get caught on the wrong side

Då vart det kväll ännu en gång, det känns som om det varit en väldigt lång dag. Kanske på grund av min sömnbrist. Somnade inte förrän efter ett och klev upp halv nio. Då bar det av till skolan för föreläsning och sedan utvärdering av en kurs. Efter det bar det hem en snabbis innan vi åkte iväg mot Gävle och IKEA. Damn, jag vill ha ett hus! Jag vill inreda någonting riktigt ordentligt. Jag har för lite utrymme och för mycket tankar såsom jag lever nu. Det blev i alla fall en lampa, matta och annat lite smått och gott, nu ser i alla fall rummet mer beboeligt(stavning?) ut. Eftersom jag rensat bort krimskrams och städat så ser det ännu bättre ut!
Så här sitter jag efter en lång dag, lyssnar på Bruce och myser med tända ljus. Ska snart kolla på Grey's Anatomy eftersom jag missade första avsnittet igår.

Jag njuter ihjäl mig själv just nu. Känner lugnet och njuter av tillvaron. Lyssnar på en så sinnessjukt bra låt också.

Bruce Springsteen - Atlantic City


Everything dies baby, that's a fact
But maybe everything that dies someday comes back.


RSS 2.0