To say what he truly feels and not the words of one who kneels

Min blogg kommer nog bli lite kryptisk emellanåt. Men det finns anledningar till det. Vissa vet, andra inte. Det är helt enkelt bara något alla inte behöver veta. Så tvingas jag leva med det - måste ni också det!

Var på sjukhuset idag och hörde något som jag tyckte var komiskt. Kanske var det endast roligt för att jag vaknade klarvaken kl 04.00, PRICK, och kunde inte somna om. Så låg och läste hela morgonen tills klockan ringde 07.30. Det var nämligen då jag var tvungen att gå upp för att åka in till Falu Lasarett(som det så fint heter). Så när jag kommer in i väntrummet upptäcker jag inte förrän jag står där, och stirrar på alla människor, att det är fullt. Jag stirrar på dem - de stirrar på mig. Jag bara rynkar på ögonbrynen och går ut därifrån.
Hittar en liten hörna ett par meter bort där ingen sitter så sätter mig där och stirrar in i den färglösa korridoren. Den så kallade "soffan" är gjord av trä med sånt där fult, uråldrigt röd-gul-blå-vävt överdrag. Bredvid står en plastfikus, kan det bli mer klichéartat?
I alla fall så sitter jag där och stirrar mer än vanligt på grund av utmattningen. In kommer en gammal gubbe som ska registrera sig i receptionen. Det första han säger är "Hej, jag heter Olle och har en tid kl 10.15". Sedan följer en tystnad på säkerligen fem sekunder tills han utbrister, "nej, nej, Olof står det ju! Jag, Olof, har en tid kl 10.15".

Själv tyckte jag det var oerhört komiskt av en gammal man över 65(jag märkte att han var över 65 eftersom han betalade penionärskostnad) glömmer sitt namn sådär hej vilt.
Vem vet, en dag kanske jag står där själv och kallar mig själv Lofisa. På riktigt.

For what is a man, what has he got?
If not himself then he has nought.
To say the things he truly feels,
and not the words of one who kneels.
The record shows - I took the blows
And did it My Way.

Frank Sinatra & Luciano Pavarotti - My Way


Undra hur många gånger jag kommer ladda upp denna låten under årets gång. Min themesong, mitt nyårslöfte, min vägledning.

Just sitting back trying to recapture a little of the glory of, well time slips away

Tror inte det finns en låt som mer beskriver denna dagen och hur livet kommer se ut framöver.

Now I think I'm going down to the well tonight
and I'm going to drink till I get my fill
And I hope when I get old I don't sit around thinking about it
but I probably will
Yeah, just sitting back trying to recapture
a little of the glory of, well time slips away
and leaves you with nothing mister but
boring stories of glory days


Bruce Springsteen - Glory Days

tyvärr är videon & musiken lite hackig. Men det fanns ingen andra bra videos till den.

Because the night belongs to lovers

Kanske borde tillägga att det var en maskerad jag var på igår, så jag är inte alltid en hora. Att gå från att satsa på att bli något inom reklam till prostituerad, nja. Inte riktigt va?

Min powernap var alldeles för kort eftersom jag fortfarande inte kan sova. Men vad gör det? Ingen ro och vila. Nu peppar vi inför kvällen som jag hoppas kommer bli awesome. Missar jag ballongdansen, karnELEValen och hela
Gisledagarna för detta måste det tamefan vara bra!

Så nu jäklar Borlänge studenter, visa vad ni går för!


Stay with me now till the mornin comes
Come on now try and understand
The way I feel when Im in your hands
Take me now as the sun descends
They can't hurt you now
They can't hurt you now
They can't hurt you now

Because the night belongs to lovers
Because the night belongs to us
Because the night belongs to lovers
Because the night belongs to us

Light up, as if you have a choice

Här sitter jag nu i nätstrumpor. Ett tajt zebrafodral med en vinrödspetsbh där några sedlar sticker upp, illröda läppar, blå ögonskugga och ett rejält knullrufs. Det enda positiva just nu är att jag kan dricka hur mycket rödvin som helst utan att läpparna blir missfärgade. Hora for life! Skål!

with my sister standing by

Jag läser fortfarande Slash-boken. Det har jag gjort i snart tre månader. Herregud, går nästan pinsamt långsamt fram. Men jag njuter verkligen av att läsa den, för den är väldigt bra. Och att läsa om hans heroinbehov är fantastiskt komiskt!
Här följer ett utdrag då han en gång tog en överdos och faktiskt var död i åtta minuter.
"Doug Goldstein kom in och kastade sig in i en av de mest patetiska uppvisningar av fejkad oro som mänskligheten någonsin skådat. Han höll ett långt tal för mig så högt han kunde om vad jag precis hade gjort, om hur älskad jag var och ditten och datten. Det var väldigt aggressivt, väldigt dramatiskt och väldigt fejkat. För att illustrera hur "allvarlig" han var kastade han en Jack Daniel's flaska genom tv-rutan. När han gått plockade jag ut flaskan, som fortfarande var hel, och hällde upp en rejäl drink för att komma över hans ingripande"

I know all you needed was me

Everyday, we wait
If it takes too long
Just tell me something new
Forget about the sunshine when it's gone
You can say it's right, but it feels so wrong
Show me something true
Forget about the sunshine, forget about the sunshine when it's gone.

The All-American Rejetcts - Sunshine


Well sir, I guess there's just a meanness in this world

Igår var jag med om en sak jag tyckte var väldigt roligt som jag tänkte dela med mig av.
Jag var tjugo minuter tidig till bussen, med flit, för att jag skulle till Falun och delta i ett seminarium. Så jag kurade ihop mig i busskuren(höhö) och läste lite ur boken vi skulle ha läst.
Jag hör då en hel flock med barnskrik bakom mig och när jag vänder mig ser jag ett cykelled med säkert 30 ungar i förskoleålder, och med olika ursprung, cykla förbi. Ledet förs av en vit man i 30års åldern och avslutas med en svart man i samma åldersgrupp. Samtidigt som detta långa led ska svänga vänster och igenom en tunnel, kommer en trädgårdsmästare från höger. Han stannar eftersom det troligtvis är bäst att låta ungarna köra förbi innan han fortsätter. Den svarte mannen längst bak ser trädgårdsmästaren och börjar ropa till ungarna, "försiktigt, försiktigt, sakta ner!". Han vet antagligen, som resten av befolkningen, att ungar inte är särskilt försiktiga av sig när de sitter på cyklar. Så han tar i lite mer, "FÖRSIKTIGT! TA DET FÖRSIKTIGT! SAKTA NER!". Ingen lyssnar. Ungarna åker för glatta livet... Jag hör hur mannens röst förändras och frustrationen tar över ju mer han ropar. Plötsligt hör jag bara "SCHALLA, SCHALLA, SCHALLA!!!!!" och som ett mirakel saktar alla barnen ner. De blir lugna som filbunkrar. Det kändes lite som att se Moses dela på havet. Det var så magiskt!

I have no one to meet

Though you might hear laughin', spinnin', swingin' madly across the sun,
It's not aimed at anyone, it's just escapin' on the run.

Bob Dylan - Mr Tambourine Man


Get him to swap out places

Idag har det varit allt annat än en aktiv dag. Har varit otroligt seg, eller rättare sagt ingen motivation eller inspiration. Har haft en del att göra och har gjort vissa, men annat har jag skjutit upp på.
Det kanske blev bevisat när jag gick till Hemköp innan. Gick ut helt osminkad, med gårdagens hår och mjukisbyxor. Jag handlade pizza, pepsi, morötter och dipp. Kände mig väldigt naken, exposed och ja, lite rädd. Det var så uppenbart vad jag hade gjort kvällen innan att det nästan var löjligt.
Kvällen vart i alla fall bra tycker jag och skratten var många. Det var ett underbart ställe att spendera kvällen på helt enkelt!

Tittade upp kvällens tablå imorse och såg att dokumentären "McFuck & Co" går ikväll klockan 20.00 på svt2. Och jag kan inte riktigt bestämma mig vad det tragiska i detta är. Dels är det tragiskt att media ännu en gång drar upp det här med McDonald's underlönade anställda, svartstädare och nu matfusket. Ingenting media säger kommer någonsin att påverka varumärket McDonald's. Skulle de lyckas med det skulle jag bli mäktigt imponerad kan jag säga. Som kycklinghuvudet i McNuggetsen, käkar fortfarande nuggets utan några problem. Jag har inte funnit något friterat huvud.
Men det mest tragiska i denna situationen är nog att jag gillar namnet på dokumentären. Det är väldigt fyndigt, klatchigt och framför allt klyschigt. Egentligen kan man nog inte kalla det klyschigt eftersom det inte finns något klassiskt med det, men det är klyschigt ändå. Och bara för att filmen heter så, vill jag se den.

Men får se vad man hinner, först blir det att läsa om Nike's reklamkampanjer under 1990-talet och sedan schemaplanering, mediaval och promotion i Optimal Marknadskommunikation.
Trevlig söndag gott folk!

Som en psykopat i solskenet

Ett gammalt motto som återuppstått. Har totalt glömt av mitt gamla "talesätt". Det kom åter till mig genom min gamla blogg. Och ja, även såhär flera år senare passar det väl in ganska bra!

Morgonen för cirka tolv timmar sedan var lite mer speciell än någonting annat jag tänkte skriva om. Efter en kväll med alltför lite sömn började en huvudvärk tränga sig på. Jag nekar inte till att det möjligtvis kan vara ett samband mellan huvudvärken och rödvinet igår, men jag tror det berodde mer på sömnlösheten.
I alla fall var det en sådan där obehaglig natt då man aldrig ligger riktigt bra. Hur man än vänder och vrider på sig själv. Detta resulterade i en väl sliten Lovisa som var alldeles för trött inför den långa dagen med två möten som skulle avlösa varandra.
Så när jag skulle ställa mig upp och pallra mig hemåt vid 11-tiden imorse var det minst sagt segt. Men var tvungen att lyssna till min innersta röst, Gunde Svan, och skynda skynda. För iväg till Moong8 skulle jag först och hämta den mest viktiga påsen i mitt liv. Den påsen jag glömde där från kvällen innan. Den innehöll nämligen min frukost. Jordgubbsfil & Havre Fras.
När jag klev på bussen kändes det som om hela världen snurrade. Och någonstans mellan mina framharklande ord, svarta smink under ögonen och när busschaffisen sakta höjde på ena ögonbrynet valde han att låta mig åka gratis.
Så efter att jag vilat upp mig på gratisbussen kunde jag använda mina sista krafter för att hämta påsen och sedan pallra mig hemåt.
Och tro det eller ej, väl hemma hann jag på en och en halv timma precis det jag skulle - duscha & äta frukost. Så lite fräschare blev jag till slut och believe me when I tell you, det behövdes. Verkligen.

Och såhär efter mötena är jag fortfarande lika seg, omotiverad och trött. Jag är så trött. Så ska krama mig ur min Snuggie och släpa mig uppför trappan där den obäddade sängen väntar. Tyvärr måste jag byta lakan, men det kommer lätt bli värt det när jag lägger mig i den sen!

Oh, nämnde jag att jag hittade en påse frysta hallon i min väska imorse? Inte? Nej, men det gjorde jag i alla fall!


Det finns så många lagar, men ingen av de är skriven för dig

Igår kom jag på jättebra bloggmaterial som jag hade tänkt ta upp. Tror ni det finns kvar i det jag kallar skalle? Nja, kanske inte riktigt.

Idag har jag i alla fall återupplivat Voldemort. Mycket roligt faktiskt. Fick lite jobbiga tankar om att han skulle sätta sig upp, trycka fingret mot min panna och lämna en blixt i pannan på mig, men sen så kom jag på att han borde väl visa lite barmhärtighet? Jag återupplivade ju honom faktiskt.
Fast egentligen var det ju inte Voldemort heller utan MiniAnne. Jag återupplivade henne inte heller. Hon låg där som en stel pinne och bara väntade på att bli besudlad. Det blev hon.

Hittade en bild på henne från Google. Hon är tydligen känd!

I would sail you to the shore

Efter veckor av letande på internet efter artistsläppet på Gisledagarna har jag nu hittat dem. På en annan blogg. Så jag hittade dem det vill säga inte ens själv, utan tog hjälp av andra som lyckats så mycket bättre än jag. Och även om det inte är mycket att hänga i julgranen, då jag inte tycker om någon av artisterna, känns det trist att missa alltihop.
Sarah Dawn Finer, Magnus Carlsson, Amy Diamond, Timoteij, Rognedal, Hoffmaestro är några av de som kommer. Alla pratar om Hoffmaestro hela tiden, men tycker inte han(de?) är så bra faktiskt. Inte av det jag hört i alla fall. Vilket är typ 2 låtar i och för sig, men ändå. Jag har skapat mig min uppfattning och dissar de(han?).
Det jag är verkligt besviken över är att jag missar Magnus Carlsson. Det spelar ingen roll hur många vodkadrinkar jag drog i mig den där ljumna sommarkvällen i maj 2007, jag minns dansen som om den vore igår. Det var lätt värt att dissa festen för att se honom i de vita tajta byxorna som så väl framhävde hans välsvarvade rumpa. Och den klassiska diggen med att lyfta högra hälen, föra knäet lite åt höger och sedan byta till att lyfta vänster häl och föra vänstra knäet till vänster, om och om och om igen. Jag vill vara hans ben. Jag vill också vara där, lyssna och digga om och om och om igen...



Have you ever been kept hostage?

Var på Jakobsgårdarnas vårdcentral idag för att kolla upp lite saker. Utifrån såg byggnaden helt vanlig ut, tegel och tak. Men inuti var det en syn jag aldrig skådat.
Odören av unket syre kom som något utöver en käftsmäll - en hel explosion vill jag säga. Det kändes som att gå i motvind på 100m/sekund. Men in kom jag och där inne var det smockat med gamla tanter på 1.40 meter, människor i huckler, barn var överallt och ingenstans. Det var som ett fängelse. Mitt eget, personliga helvete. Ungefär.
När första läkaren kom ut och ropade efter "Kajsa" blev jag positivt överraskad för han såg väldigt ren och städad ut. Det gjorde inte mannen som gick med honom. "Kajsa" var tydligen en man med en riktigt illa gjord sweep-across, blå regnjacka och gröna stövlar.
Ett par minuter efter detta kommer en man in och frågar efter Forsberg som har beställt färdtjänst med honom. Mannen finner ingen Forsberg så han försvinner in till läkarna och frågar antagligen där för strax kommer han ut med en sjuksköterska. Hon börjar också ropa på Forsberg, ingen svarar. Mannen säger då, "kanske är det han som sover där borta?" och pekar på en man som jag upptäcker sitter precis bredvid mig. Jag får en smärre chock och tittar förskräckt på sköterskan.
Hon kirrar självklart biffen - och det visar sig att det inte heller är Forsberg. Men i just denna stund vill jag bara springa därifrån. Vart hade jag hamnat egentligen? Som att hitta Narnia och gå in i en oas av skräck.
Men när jag såg min svenske läkare som skulle ta hand om mig blev jag lugnare och jag gick därifrån med ett leende på läpparna. För nu kan jag nog börja behandla mig själv, snart är det hejdå Rudolf och Hej, fina, fagra, hudfärgade näsa!

Jag håller andan med dig för jag vet hur du känner

Har haft en riktig nostalgi-tripp idag. Det behövdes nog lite för att påminna mig själv om vem jag är. Man förändras ju alltid lite grann när man är i ett visst sällskap. Men jag vet fortfarande vem jag är, har jag märkt.
Något som motbevisar det är ju att jag satt och tittade på fotboll en fredagskväll nyss. Dock hade jag en halv flaska rött till min fördel vilket livade upp upplevelsen en aning. Det var Brage - Hammarby vi tittade på och när jag kom på mig själv med att känna igen någon i Hammarby trodde jag att vinet kanske slinkigt ner lite för fort i min mage. Så valde att ringa det enda fotbollsproffs jag känner - T. Och den första reaktionen jag får efter jag yttrar orden "jag tittar på fotboll" är ett asgarv jag inte hört på länge. Men det är inget jag håller till, jag menar, JAG & fotboll? Låter som om Hitler skulle ha téparty med judarna i Auschwitz. Nästan. När jag senare fick ett sms där hon skriver "jag sa att du tittade på fotboll till min mamma och hon bara skrattade" hjälpte också. I och för sig skrattar jag åt blotta tanken att jag tittar på sporten själv, men ändå.
Nostalgitripp indeed. Det är otroligt hur mycket man förändras på ett par år.
Vet inte riktigt när dessa bilder är tagna. Är nog allt mellan 2005-2007 i alla fall.
Kent - Det finns inga ord
Det här är Sverige och vi gråter aldrig mer
Det finns inga ord för det på det här jävla språket
Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak

"You're upset?"

Nu har jag precis slängt i mig en rejäl och god frukost bestående av God Morgon-juice, kokt ägg och mackor med ost, paprika och cornichoner. Till detta tittade jag på V for Vendetta, en film jag på något sätt glömt av lite grann. Otroligt nog med tanke på att den är riktigt bra. Och självklart hittade jag nu en scen som bör få lite extra uppmärksamhet för den är underbar. Det jag tänker på är när de zappar över till tv-nyheterna, men man behöver veta lite annat innan man kommer till det, så kolla på hela klippet. Det går tyvärr inte att bädda in, men vill ni se så titta Här.
När jag dessutom letade runt på youtube och hittade detta klippet fick jag veta vem skådespelaren bakom masken var. Och jag kan inte förstå att jag precis tittat på denna två timmar långa film utan att märka att det är självaste Hugo Weaving som äger rösten. För er som inte är säkra på vem detta är kan jag berätta att han spelar Elrond i LOTR-triologin. Jag skäms nästan lite för att jag inte märkte det och för att jag även nu, trots att jag vet, inte känner igen rösten. Jag får nog ta och skylla på att det är för att han bär mask. Det får mig ur spel helt enkelt.


Give Earth a hand

För att jag tycker denna reklamvideon som Greenpeace gjort för Earth Day är riktigt jävla bra gjord!

No one would surprise me unless you do

Jag hade en del av ett inlägg helt färdigt. I huvudet var det glasklart vad jag skulle skriva här, men såhär en halv minut senare när jag sitter med det rena fältet, det blinkande strecket och tangentbordet helt öppet - glömmer jag vad jag skulle säga.

Allt jag kan säga just nu är att jag sett Sleepy Hollow där en olagligt snygg Johnny Depp tar på sig huvudrollen. Han är mysko, mörk och känslig - jag är kär.
Dessutom har han en av de mest smörigaste repliker jag någonsin hört, men eftersom han är J.D kan jag inte motstå önskan och begäret att få vara Christina Ricci i just det ögonblicket.
Efter att J.D svimmat tar hon honom i hans famn och han säger nervöst med svackande blick,
- Catrina, I think there must be a little bit of witch in you.
- Why would you say that?
- Because you've bewitched me.
Ingen kyss. Ingenting. Bara en öm kram kommer efter det. Är det ironiskt att det även är mig han "bewitchar"?


It doesn't matter what we do
Where we are going to
We can stick around
And see this night through

Peter, Björn and John - Young Folks

Riiiight. Sounds good, sounds good.

Jajemän. Denna reklamen verkade ju vara helt normal. Helt vanlig. En helt vanlig dating site där man kan knappa sig in och hitta dejter. Eller?
Ärligt talat. Skulle jag sitta på internet och leta efter en date skulle jag inte välja denna sidan. Den handlar uppenbarligen bara om sex och behöver man sig ett skjut lär man väl hitta det på krogen. Så jävla svårt är det inte. Man får bara inte vara för kräsen.
Usch, det lät vidrigt. Men jag tycker min text håller samma klass som den här reklamen - vidrig.

What's the point of doing anything if you never notice

Äntligen är windows 7 installerat. Chrome likaså. Nu återstår det bara att lära mig skiten. Jag kan tänka mig att det var såhär det kändes när människan upptäckte elden. Snarlikt i alla fall.
Hittade min gamla, gamla blogg igår. Tack vare en person som sökte upp mig på internet. Så på både gott och ont kunde knappade jag mig in på den och läste lite grann. Vi kan ju minst sagt säga att jag förändrats sedan den tiden. Även det på gott och ont.
Läste bland annat ett inlägg om en psykologi-lektion på gymnasiet med en viss psykologilärare som kanske inte var favoriten bland bunten. Och direkt när jag läste om det lilla bråket jag hade med honom då, mindes jag det. Allt kom tillbaka! Jag kände återigen vreden i mig för det där bråket.
"Jag blev så jävla förbannad på äckel-Hasse. Psykologiläraren för att han inte fattade min fråga, som Anneli och Hilda svarade jätte bra på så att jag förstod. Så var det över trodde jag men Hasse bara fortsatte fråga vad jag menade och försökte förklara saker som inte ens hade med frågan att göra. Han provocerade mig så jävla mycket när han satt där och upprepade "är du arg på mig nu? Varför är du det för?" & det är klart som fan att mitt temperament går upp i taket när han ställer samma fråga om och om igen!
Och inte blev det bättre av att han skrattade lite emellanåt... Jag trodde seriöst att det rök ur mina öron. Men jag orkar inte med den äckliga gubben, kommer han nära mig en gång till så kommer jag klappa till honom
."
Sättet jag skrev på går att diskuteras och ämnet också. Men nu var ju detta ett par år sedan också. Jag vet inte om det är tragiskt att detta fortfarande gör mig sur? Att jag fortfarande har samma temperament.
En sak som jag tycker var komiskt är att jag nu sitter i likadan utstyrsel som jag gjorde då. År 2007. Raggisar och stor-tröja, that's just my style.
En nyhet är dock att jag är helt besatt av denna låten. Lyssna och njut!

Johnossi - What's The Point

För sex, musik och våld var det vackraste som hänt mig

Sista kursen innan sommaren är påbörjad och det är inte mindre än reklamprojekt. Känns som sista året i gymnasiet all over again, för på många sätt påminner de om varandra. Bara en sak är annorlunda - detta är mer roligt och (än så länge) mindre ångestbringande.

Nu har jag dessutom bestämt mig. Jag ska köpa biljett till Peace and Love. Så nu jäklar måste ni lyfta era lata arslen ur sofforna och släpa dem upp till Borlänge för att ha en underbar tid med moi!

Ja, tro det eller ej. Men jag har sålt min själ.
Kent - Socker

In them old cotton fields back home

Min blogg är som en Coca-Cola som stått öppen i en vecka. Avslagen. Jag tänker knappt på den längre. Men så har jag gjort så mycket annat som överröstat det roliga med bloggen också. Min twitter fortsätter dock att kvittra som den underbara lilla fågel den är! Så ni borde följa mig där också om ni verkligen vill ha uppdateringar på tankar i mitt huvud.

Saker jag funderat över dessa dagar som ni kan läsa på twitter men inte i bloggen har varit saker som dessa,
- inte nog med att liktornar inte är så mysigt. Namnet gör det verkligen inte bättre heller.
-
Strul, tuttar, vin, vinstbringande pizzor, öl, mongon, penisar, flötmat, skratt, filmer, MJ, fest i bakluckan, ja, vad har vi inte upplevt?
- Jag har ett sugmärke på min hals upptäckte jag nu. Hur hamnade det där? Varför? Vad? Va? När? Jag har ingen aning jag...
-
vinkar alltid busschaufförer till varandra? Varenda gång de möts? Blir nog många vink-vink per dag om de gör det...

Den sista kunde ni även läsa på facebook. Så lägger jag den här på bloggen nu så kan ni la ändå inte missa det? Det var ju en viktig och mycket relativ tanke!

Så vad har hänt sedan sist? Jo, hemtenta och seminarier klara. Drog till Uppsala i torsdags och kom hem i lördags. Lördagen spenderades med film at moongate och söndagen spenderades med mys, god frukost och bio på kvällen. Jag har alltså i princip umgåtts med tre samma personer under fyra dagar. En person till har klämt sig in där, men det har i huvudsak varit samma fyra personer under hela tiden. Mycket skratt, mycket stoj, mycket bra. Nästan så jag saknar mina partners nu.
Kanske kan förklara den andra tweeten lite närmare så ni inte tror jag är helt dum i huvudet.
- Strul - ja, som det låter. 3 på 2 kan vi säga. Varav en av de nog inte ens minns det. Milt jobbigt.
- Tuttarna var min kära vän T som visade för en korv. Hungern har ingen lag!
- Pizzan var det jag som gjorde ett kap på. Åt en halv vegetariana, tänkte ta med mig andra halvan hem men på vägen hem blev jag stoppad av en random som sa "jag ger dig 100:- för den där pizzan" och icke tvekade jag. Han fick det som skulle bli min frukost och jag gick därifrån mätt och 40:- rikare!
- Mongon var två av mina kära kamrater som lekte. Jag har nog inte skrattat så mycket på väääldigt länge. Film på det finns på facebook!
- Penisar beskrivs kort och gott med irländare i kilt.
- MJ är också enkelt, en kille som ville visa sina kunskaper om att imitera självaste Michael Jackson. Själv tyckte jag att det stundtals lät bra, men det var också fördjävligt. Stackars kille som sjöng för oss och blev grundlurad att vi var assistenter till Idol-producenten. Vi tyckte i vår professionella mening att han skulle söka till årets Idol. Så det är bara till att vänta och se om killen faktiskt gör det på riktigt eller ej!
- Fest i bakluckan, ja, vi körde bil ner till Uppsala och skulle hämta påfyllning som låg i bilen. Vi fastnade där och människor kom till vår fantastiska mini-fest.

Det är en liten del av den roliga Uppsala-resa vi gjorde och den lär bli sent bortglömd!

Detta väldigt långa inlägg avslutas med en låt som kan lyssnas på samtidigt som ni får denna mysiga läsning och uppdatering på mitt liv. För den är också mysig!

Creedence Clearwater Revival - Cotton Fields


RSS 2.0