Dream away

Jag glömde nämna min dröm i natt. Mycket märklig. Mycket underhållande. Jag var nämligen självaste Harry Potter i natt. Det började med att jag spelade magi-schack med Ron och Hermione. Han lade kommentaren "You need to move forward, not me, not Hermione, YOU" (eller något liknande som han säger i filmen). Då fattade jag vinken och sprang vidare ner för trapporna och in i rummet med spegeln, Voldemort aka Professor Quirrel. Allting hände precis som i filmen fram tills att Harry(jag) tittar in i spegeln och inser att jag har The Sorcerer's Stone i fickan. Allt hände alltså enligt den första filmen för er stolpskott som inte hängt med än så länge.
I alla fall var det då jag skulle börja fäktas mot Voldemort som ville döda mig, så klart. Då upptäcker jag till min fasa att han har sitt trollspö och jag har, vad annars om inte, mitt fiskespö! Ve och fasa, nu kommer jag dö tänkte jag. Men det gjorde jag icke, mitt fantastiska fiskespö var någorlunda magiskt och på något sätt daskade jag till honom så hårt ett par gånger att han blev till en sandhög och flög iväg - precis som i filmen.
Kvar var jag med fiskespöet i ena handen och stenen säkert i min ficka. Vaknade mycket nöjd med mig själv. Trots allt inte alla som klarar Voldemort med fiskespö inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0