Och kniven i fickan var vass som en skridsko

Hade en mycket jobbig upplevelse i morse. Eller för ett par timmar sedan eftersom "imorse" betyder klockan 12.00 för mig denna dag.
Packade ihop min oändliga hög med tvätt för att bege mig mot stugan och få den ren. Då jag upptäckte att min lilla elektroniska-plupp som man öppnar med inte fungerar. Vad i helvete tänker jag då ungefär och beger mig neråt till den elektroniska bokaren för att se vad fasen som står på.
Samtidigt som jag går i korridoren mot trapporna kommer en av de andra boenden ut ur sin lägga för att gå ner han också. Jag känner redan från 20 meters avstånd att den här killen har inte snålat med sin Axe inte! Det är en otroligt manlig doft som sprider sig i hela korridoren, men det hade inte skadat om den hade varit lite mindre distinkt. Killen bor precis mitt emot dörren till trappan så han hinner före mig ner. Jag kommer fram till denna dörr cirka 10 sekunder efter honom och när jag tar i handtaget känner jag direkt att någonting händer.
Axe-doften förföljer mig på någor underligt vis. Han kan väl inte lukta så mycket att doften finns kvar efter att han redan lämnat byggnaden? Mycket rätt hade jag. Det var inte han som luktade. Det var jag. Min hand har nämligen förpestats av denna doft. Handtaget var så insmetat i parfym att jag även nu, en och en halv timma efter händelsen, fortfarande känner lukten på min hand. Då har jag dessutom tvättat den minst två gånger.
Livet på locus är underbart! Inte sant?

Att jag sedan upptäckte att jag bokat tvättid kl 16.00 istället för 13.00 gjorde inte saken mycket bättre. Jäklar vad besviken jag blev. Det enda som är värre än själva tvättiden är att tro att den är tidigare än vad den egentligen är.
Så än så länge har jag lärt mig tre saker, jag bor i ett stinkhus(vilket jag i och för sig redan visste), tvättid tar mer energi än vad jag anade och så har jag lärt mig en sak som inte har något med resten av inlägget att göra - Slagsmålsklubbens album Boss for leader från 2007 har många sköna låtar. Låten som är länkad är också riktigt skön, den hördes först på P3 och det säger väl allt?

Ontario - Ey Shuno

Kommentarer
Postat av: emma

haha, alla måste vi väl älska axe! kommer du ihåg när jag hittade en axe deo i min sko på sördgården? du på tal om nått helt annat, hade du lut att slänga ihop n header? likadan som din fast med texten "no time to think of consequences" och sen den bilden jag har som profilbil:) kanske mitt namn någonstans med! men bara svartvit väldigt enkel!

2010-06-04 @ 15:18:10
URL: http://emmasveas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0