Guess what? I'm not a robot, a robot

Man tror att allt blir lättare av att åka hem. Det är ju just därför jag åker hem, för jag känner mig inte glad över att vara i Borlänge just nu. Därav allt blir lättare om jag drar härifrån.
Men efter många om och men har jag upptäckt att det inte är så lätt ändå. Bara genom att ta sig hem har man fortfarande plikter att följa. Till exempel, packningen måste göras, disken måste diskas, städningen måste bli av, maten måste bli uppäten och soporna måste slängas.
Idag har jag hunnit med att packa en full väska - utan att allt jag behöver är där i. Jag har diskat det mesta, jag har inte städat än men jag har sorterat varenda liten sopa jag hade samt slängt skiten. Dessutom har jag sprungit bort och pantat all pant och rättat till ett felköp som skedde för ett par veckor sedan.
Köpte en ful och enkel kalender för en tia, trodde jag. Det visade sig på kvittot att det drogs sjuttio riksdaler från mitt konto, vilket den absolut inte är värd. Så för första gången i mitt liv gick jag till Hemköp och kom därifrån helt utan varor och istället 79:- rikare.

Saker som återstår att göras just nu är: dusch, städ, disk, den sista packningen, snacks till tåget imorgon(det tar ju trots allt minst 6,5 timmar att komma till Halmstad) och så vidare... Bara sådana roliga saker!

Bra att man har bra musik! Låten är bra, videon är sjukt snygg likaså bruden som sjunger!

Marina And the Diamonds - I Am Not a Robot

Kommentarer
Postat av: Fell

Jag vet, hon är SJUKT snygg!! :D

Ha en bra resa, och ha en supernice sommar i Haverdal :)

2010-06-09 @ 08:02:53
URL: http://twitter.com/anniefelicia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0