Too much of anything is never enough

Det har varit hektiska dagar, därför har det inte blivit mycket gjort på dator-delen för mig. Men en liten snabb uppdatering innan jag däckar på tangentbordet ska nog hinnas med ändå!

Det har varit mycket gående, lite festande, lagom med dötid, mycket sömnbrist, lite pulkaåkning, för mycket kakor, för vita overaller, 90-talsmusik, mycket planerande och väldigt mycket folk - och allt har varit på engelska. Det har varit väldigt roligt, lättsamt och bättre än förväntat. Och bättre ska det bli!
Imorgon till exempel är det guitar hero-turnering som gäller. Det ska bli mycket intressant att se vilka som vågar spela och framför allt hur bra de spelar!
Det tråkiga är bara att allt detta ska hända efter en 9-16 dag i Falun. Vilket är otroligt drygt. Men that's life. Suck it up and move on.

Nej, om man skulle ta och lägga sig och läsa lite istället? Läser för tillfället Jenna Jameson - Att älska som en porrstjärna, en sedelärande berättelse och den är väldigt intressant faktiskt. Hon hade en väldigt underlig uppväxt och underliga insikter och därför är hon en så intressant person också. Man förstår hennes karriärsval om man säger så.

Förresten har jag blivit lite av ett Pet Shop Boys-fan alltmera, därför kommer en fantastiskt skönlåt med dem idag! Att videon är sjukt snygg gör det inte sämre.

Pet Shop Boys - Love etc.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0